5knivar Klubben

Ravintola 5knivar vaalii suomalaista ruokaperinnettä idyllisessä ja historiallisessa ympäristössä. Ruokafilosofiamme on tarjota asiakkaillemme aina herkullista ja hyvää ruokaa perinteitä kunnioittaen. Meiltä löytyy myös loistava viini- ja olutvalikoima.

Syyskuussa tarjoamme päivittäin runsaan ja monipuolisen lounaan ja myöhemmin syksyllä on iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla myös à la carte menu.

Viihtyisä ja kodikas ravintolamme tarjoaa myös loistavat puitteet niin perhe- kuin yritysjuhlille ja kokouksille.

Kysy lisää

”Klubben tarjoaa läsnäoloa, ilman jäykistelyä. Ravintolamme on kunnianosoitus talon pitkille perinteille, ja tehtävämme on täyttää tämä historiallinen tila jälleen kerran kodikkuudella ja lämmöllä.”

Tilaa

Uutiskirje