5knivar Klubben

Restaurang 5knivar bevarar finska mattraditioner i en idyllisk och historisk miljö. Vår matfilosofi är att alltid bjuda våra kunder på smaklig och god mat med respekt för traditioner. Hos oss hittar ni även ett stort urval av viner och öl.

I september erbjuder vi dagligen en rik och mångsidig lunch, och senare under hösten finns det även en à la carte-meny för kvällar och helger.

Vår trivsamma och hemtrevliga restaurang erbjuder också en utmärkt omgivning för familje- och företagsfester samt för möten.

Fråga gärna

”Klubben erbjuder närvaro utan formaliteter. Vår restaurang är en hyllning till husets långlivade traditioner, och vårt uppdrag är att än en gång fylla detta historiska utrymme med hemtrevlighet och värme. ”

Beställ

nyhetsbrev