5knivar Klubben

Obs!

5 Knivar Klubben har för tillfället stängt p g a corona. Ett stort dropp bland lunchgästerna var största orsaken till att vi stängde. Under tiden som vi väntar på att situationen skall ändra så jobba vi i skärgården med att ställa i gång sommarrestaurangerna. Alla i vårt teem är som tur friska. Sköt om er och hoppas vi ses snart!

Restaurang 5knivar bevarar finska mattraditioner i en idyllisk och historisk miljö. Vår matfilosofi är att alltid bjuda våra kunder på smaklig och god mat med respekt för traditioner. Hos oss hittar ni även ett stort urval av viner och öl.

Vi erbjuder vardagar en rik och mångsidig lunch. Övriga tider fungerar vi som bestälningsrestaurang. Ring och fråga!

Vinkurser_2020 (klikka för mera)

Vår trivsamma och hemtrevliga restaurang erbjuder också en utmärkt omgivning för familje- och företagsfester samt för möten.

Fråga gärna

”Klubben erbjuder närvaro utan formaliteter. Vår restaurang är en hyllning till husets långlivade traditioner, och vårt uppdrag är att än en gång fylla detta historiska utrymme med hemtrevlighet och värme. ”

Beställ

nyhetsbrev